پدر علم کامپیوتر + یک سایت جالب
بچه های علوم کامپیوتر 90 یزد
پنج شنبه 26 مرداد 1391برچسب:, :: 14:29 :: نويسنده :

 

حتما به خاطر دارید که در کتابهای درسی همیشه نامی از بزرگان علوم مختلف مثل علوم ریاضی، فیزیک، شیمی و ... برده میشد اما اثری از بزرگان علم کامپیوتر نبود. به همین دلیل بر آن شدم که مقاله ای را در مورد یکی از خبره های علم کامپیوتر  (یا علم محاسبه) تو اینترنت پیدا کنم که واسه من جالب بود!!!!

 

 

تو همین جستجو ها به این سایت که مربوط به دپارتمان برق و علوم کامپیوتر دانشگاه فلوریدا امریکاست برخوردم!!!!

مسلما ساخت چنین ماشینی مستلزم پیشرفت کافی در زمینه های مختلف هوش مصنوعی همچون پردازش زبان طبیعی، شبکه های عصبی و یادگیری ماشینی و ... است. تا کنون دانشمندان قادر به موفقیت در این آزمون نبوده اند.

افتخارات تورینگ فقط به همین موارد ختم نمی شود. از آنجا که او یک رمزنگار و رمزگشای خبره بود، توانست به کمک تیم خود ماشینی را ابداع کند که انیگمای نازی ها را کدشکنی کند. او مقاله ای در مورد طرح کامپیوتر برنامه دار و همچنین مقاله ای در مورد زیست شناسی ریاضیاتی ارائه داد.

امروزه به وضوح می توان تاثیرات تلاش وی را در علم کامپیوتر در بحوثی همچون نظریه محاسبه(نظریه زبان ها و ماشین ها – اتوماتا) دید.(که ترمهای بعد ارائه میشه)

برای دیدن مقاله کامل در مورد آلن تورینگ در سایت ویکیپدیا اینجا را کلیک کنید.

منبع: ویکیپدیا

آلن تورینگ ریاضیدان، منطق دان و رمزنگار انگلیسی کسی است که به پدر علم کامپیوتر و حتی هوش مصنوعی معروف است. او به کمک ماشین تورینگ خود فرمولاسیون موثری برای روش اگلوریتم و محاسبه تهیه کرد. آزمون تورینگ نیز یکی از جنجال برانگیزترین بحوث هوش مصنوعی است که پیرامون این بحث است که آیا میتوان روزی گفت :"ماشین هوشیار است و می تواند فکر کند؟". او همچنین معیاری برای سنجش میزان هوشمندی یک کامپیوتر ارائه کرد. معیار او چنین بود:

"یک ماشین زمانی هوشمند است که وقتی که یک انسان با آن ماشین در حال تله تایپ است، آن انسان نتواند تشخیص دهد که با یک انسان روبه رو است یا یک ماشین"



نظرات (3)


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 54
بازدید ماه : 251
بازدید کل : 189187
تعداد مطالب : 137
تعداد نظرات : 1414
تعداد آنلاین : 1